NORLAND FESTDRAKT

Denne flotte bunaden ble overlevert en fornøyd eier like før 17.mai i år. Dette har vært en tidkrevende, utfordrende men et artig prosjekt å jobbe med. Før jeg startet på dette, hadde jeg bare strikket noen få gensere. Og maskesting hadde jeg ikke prøvd før. Jeg hadde rett og slett null peiling på hvordan man skulle brodere maskesting. Så jeg satte meg ned foran pc?n, og googlet meg grønn i ansiktet for å finne ut hvordan jeg skulle gjøre dette.

Etter mye om og men knakk jeg koden på maskesting, og sluttresultatet ser dere overfor her. Til å være første gang jeg gjør dette, må jeg være ærlig å si at jeg er STOLT av meg selv.

I skrivende stund holder jeg på med bunad nummer 2 som blir i grønn farge. Kommer til å legge ut bildet når jeg er ferdig med den også.

 

#blogg #hverdag #hverdagsliv #håndarbeid #strikking #bunad #onsdag #november

EN LITEN PRESENTASJON AV MEG

Hei

Tenkte jeg skulle introdusere meg selv for dere. Jeg heter Lena Beate. Er velsignet med fire flotte og fantastiske barn. To jenter og to gutter. Er i min beste alder, og føler meg veldig ung.

Til daglig er jeg stasjonert hjemme, for et magesår begynte å plage meg litt og ville ikke la meg være i fred. Men jeg håper å komme sterkere tilbake igjen, når jeg er kvitt denne styggedommen. 

Drømmen min er å kunne ha en jobb, hvor jeg kan få bruke min kreative side. For som dere etterhvert vil forstå, så vil denne bloggen stort sett handle om min kreative side. Jeg er veldig glad i håndarbeid, og syns det er viktig å ta vare på gamle tradisjoner. Ellers lager jeg litt smykker, pynter kaker, leser bøker og lager bleiekake. I min hjemmeperiode jobber jeg med et spennende prosjekt, som jeg håper å kunne presentere for dere på nyåret.

Ikke vær redd for å stille meg spørsmål, hvis dere skulle lure på noe.

Ønsker alle en flott lille lørdag.

#blogg #hverdag #hverdagsliv #design #håndarbeid #onsdag #november