Møbelmontering

Endelig har jeg flyttet hjem igjen til Bamble. Og med flytting følger det gjerne med masse ekstra arbeid, som å tømme ut av kasser og montere opp diverse møbler man har tatt med seg. Det er under flytting, man oppdager hvor mye man egentlig har av ting. Men det gir også en gylden mulighet til å bli kvitt masse ting også.

De første nettene i ny leilighet, har vært rene camping-turen. Fikk slengt ut noen madrasser på gulvet, og da kom alle barndomsminnene om campingliv tilbake. Til den tiden da vi rigget opp telt i hagen, og vi barna flyttet ut for sommeren. Og til alle de turene man har vært på kryss og tvers i Norge, hvor man har ligget på dårlig underlag og kunne kjenne grusen under madrassen bore seg inn i ryggen der man lå. Og til å våkne opp neste dag, stiv og støl som en 80- åring. Men alle konkluderte med at det hadde vært en fin tur likevel.

Men to dager med campingliv ble nok for min rygg, nå skulle haugen med sengedeler til pers. Nå var det på tide å få montert en seng til hu mor, slik at hun fikk sovet godt på natten. Med lite erfaring i det å montere en stor seng, gikk jeg løs på haugen med livet som innsats.

Etter litt knoting med å finne ut hvor alle dele skulle være, var det tid for å finne frem skruer og verktøy. Med sønnen som assistent, og masse stygge ord som ikke egner seg på bloggen fikk jeg omsider haugen til å bli en seng.

Super stolt og høy på adrenalin over å ha fått montert opp senga mi, fant jeg frem sengetøyet mitt. Fant ut at jeg måtte kjøre litt romantisk stil over senga, så da falt valget på sengetøy med roser.

Nå gjenstår en haug til som skal bli til en køyeseng til ungene mine. Enn så lenge må de nyte camping-livet litt til, før jeg får mannet meg opp til å begynne på den senga.

Resten av kvelden brukte jeg til å slappe av med litt strikketøy, og til å se litt på tv. Fikk kjøpt telys og tent de flotte lysestakene mine. Forresten lysestakene kan du få kjøpt på Sitt Ned kunst og kafe i Skien.

Skal skrive et eget innlegg om dette senere.

#blogg #hverdag #hverdagsliv #interiør #bolig #mor #singellivet #sommer #sommer2018