Oslo Brassfestival og konfirmasjon

For en helg jeg har hatt. Fredag møtte jeg opp på Rugtvedt skole, spent på hva helgen skulle bringe med seg. Vel ombord i bussen, startet turen mot hovedstaden og til Oslo Brassfestival 2019.

Vel inne i Oslo sjekket vi (korpset) inn på erverdige Anker hotell ved flotte Akerselva. Første konkurransedag skulle foregår i kulturkirken Jakob. Dette er noe av det flotteste jeg har vært i, og jeg måtte klype meg selv i armen for ikke å bli overfølsom der inne.

Spillingen gikk veldig bra, og vi fikk gode tilbakemeldinger fra dommerne.
På kvelden samlet hele korpset seg, og gikk på Peppes for litt pizza og koselig samvær.
Det ble også litt tid til å få med seg korpsene i elitedivisjon før man tok kvelden på hotellet.

Lørdagen startet med frokost, og opplading til ny konkurranse dag. Spillingen skulle foregå på Rockefeller, og der skulle det på kvelden være premieutdeling og brass night.
Dette fikk ikke jeg delta på, siden jeg skulle i konfirmasjon på søndag.
Rett etter at vi var ferdig med å spille, pakket jeg sammen og fortet meg for å rekke toget hjem.

Søndagsmorgen fikk jeg vite hvordan vi hadde gjort det i konkurransen. Vi kom på 8.plass i vår divisjon, og overraskelsen var stor da vi vant gruppeprisen for beste tuba-gruppe.
Jeg er veldig stolt av tubagjengen vår, og angrer ikke en dag på at jeg begynte å spille igjen.

KONFIRMASJON

Denne helgen ble avsluttet med en konfirmasjon. Det var min flotte niese som skulle feires. Hun var veldig flott i sin nye stakk og liv bunad, som ble sydd av min flinke mor.(bildet over er av meg i min flotte bunad)
Det var mange flotte taler, sanger og mye godt å spise av mat og kaker.

Det ble også tatt masse bilder av konfirmanten og familien ellers.
Resten av kvelden nå skal brukes til å lade opp til ny arbeidsuke på min nye jobb.

Ønsker alle en flott natt. Vi blogges

Oslo Brassfestival 2019

God morgen alle sammen.

Denne helgen er jeg i Oslo, og deltar i Oslo Brassfestival med korpset mitt Bamble Brass. Dette er min første konkurranse på over 20 år, og jeg er fornøyd med innsatsen min til nå. Sist jeg deltok i konkurranse var NM for Brass Band i Bergen i 1995 og 1996. Snakk om comeback!

Første spilling hadde vi i går, og det var fantastisk å få spille i kulturkirken Jakob. Vi deltar i 3.divisjon, og gjorde det veldig bra i går.

I dag forsetter vi med konkurranse, og skal spille på Rockefeller.
Kom og hør. Dette blir nok en dag fylt med deilig korpsmusikk.

Skal fortelle mer i morgen om hvordan resultatet ble her.

Hei på oss.

GRATULERER MED DAGEN

Hei godtfolk

Ja da kan jeg konstantere at jeg i dag har blitt 1 år eldre. Startet denne dagen med å åpne bursdagsgave fra familien min, før jeg måtte jobbe litt.

Resten av dagen skal jeg slappe av sammen med sønnen min. Og helgen skal jeg tilbringe i skjærgård hallen på fotball cup.

Ønsker dere alle sammen en flott helg.

LARVIK-VIPERS

God kveld alle sammen.

I kveld har jeg vært på min første håndballkamp. Bakgrunnen for dette skjedde i desember 2018, da jeg ble trukket ut som vinner i en konkurranse som Skagerak Energi holdt på Facebook. Premien var 4 billetter til en valgfri håndballkamp.

Tanken på hvem skulle jeg ta med meg på denne kampen brukte jeg lang tid på, og tilslutt falt valget på min mor og to jenter. Dette ble en flott bursdagsgave for min mor som fyller år i morgen, og på fredag er det min tur til å feire bursdag.

Kampen vi har sett i kveld er : Larvik- Vipers
Dette ble en kjempe spennende kamp med to gjevne lag, og det var magisk å få se mine favoritter fra landslaget live i kveld. Kampen endte 24-25 til Vipers.

Denne kvelden kommer jeg til å huske resten av livet mitt. For dette har vært en flott opplevelse for oss alle 4. Nå skal jeg snart legge meg for kvelden, og lade opp til en ny arbeidsdag.

Legger ved to bilder fra kampen.