Du og jeg sølve

 

For 9 mnd siden kom du inn i mitt liv Sølve. Det var kjærlighet vet første blikk, men som i alle nye forhold tar det tid å bli kjent. Vår første offentlige opptreden fikk vi etter 2 uker, da vi begge stilte på Skagerak musikkfestival i Langesund.

Vi var veldig ferske begge to, og måtte lære å stole på hverandre. Skulle dette  forholdet bli varig, måtte vi samarbeid der og da. Konserten ble en suksess, og dette skulle bli starten på vår reise sammen.

I løpe av 9 mnd forhold har vi nå opptrådt på flere konserter sammen, og nylig var vi i Oslo for å delta på vår første konkurranse.

Ferskeste opptreden hadde vi to i kveld Sølve, da vi to sammen med flere fra Bamble Brass deltok i åpningen av Kompanietx sin kunstutstilling i Ibsenhuset i Skien.

Dette ble en flott konsert, og da følte jeg virkelig at du og jeg Sølve var blitt trygge på hverandre.

Om 2 uker står vi foran vår største utfordring i forholdet vårt. Da skal vi delta på festkonsert med Bamble Brass, og 4 flotte solister.

Gratulerer Sølve med 9 mnd sammen, og dette forholdet skal vare livet ut. DU OG JEG på livets landevei.

Nye utfordringer står for tur, og disse skal vi to løse sammen du og jeg.

FY FLATE….

 

Klapper meg på skuldra her nå, for jeg er veldig stolt og fornøyd av meg selv. Jeg har strikket min første bunadskofte etter oppskrift  fra boka Strikk bunadskofte av Mette Norheim Myrdahl.

For 19 år siden fikk jeg Stakk og liv bunad av min mor, og valgte et enkelt sjal til bunaden. Med tiden har jeg ønsket meg en jakke/cape til den, men aldri fått ordnet det.

Men da boken kom ut i fjor, måtte jeg bare ha den. Så den ble kjøpt i romjula i fjor. Garnet ble kjøpt inn like etter at jeg hadde strikket ferdig genser til min datter.

Etter mye prøving og feil fargevalg, ble den endelig ferdig. Men jeg klarte ikke å få den ferdig til 17.mai. Hadde uansett ikke fått brukt den på 17.mai, for det var 22 varmegrader her på solkysten.

Nå venter en ny bunadskofte på å bli ferdig strikket. Kan dessverre ikke røpe hvem som skal få den, eller hvilken bunad den blir strikket til.

Men så fort mottaker har fått den, skal jeg dele den med dere her på bloggen.

 

Får gjøre meg klar til å reise på øving med korpset i kveld. Blir spennende i kveld, for vi skal øve sammen med solistene som skal være med på konserten vår.

 

Gi meg gjerne ris og ros her på bloggen. Og er det noe dere ønsker jeg skal skrive om, så legg gjerne inn en kommentar på det.

Bare du….

 

BARE DU❤️🌹

Du
Kapret mitt hjerte
Det skjedde så fort
Som en katt
smøg du deg innunder
huden min
Du
fant sjelen min
Låste deg inn
Så godt det var
Å dele tanker
følelser og kjærlighet
Med han som
fant mitt hjerte
Du
banket på
min hjertedør
Jeg lukket deg inn
Håper du
vil trives der
Du
Skal få dele
Hjertet mitt
med meg
Vær varsom
med det
Er litt sårbart

Hilde Evensen🌹

 

Starter denne uken med et nydelig dikt skrevet av flinke Hilde Evensen. For meg så blir denne uken litt mer rolig enn forrige uke. Skal på øving med Bamble Brass på onsdag, og så har jeg en spennende helg i møte.

ønsker dere alle en flott uke.

Spør meg gjerne om ting dere lurer på, så samler jeg de i et nytt innlegg her på bloggen.

 

Ole brum cupcakes

 

God kveld alle mine fantastiske blogglesere.

Det var en hektisk start på denne helgen med korpsseminar, og så har jeg fått besøk av mine to minste barn. Vil minne dere om å kjøpe billetter til en fantastisk konsert som jeg skrev om her https://kreativebeate.blogg.no/festkonsert.html

For en uke siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne lage Ole Brum cupcakes her på bloggen.

Så i kveld kastet vi oss over oppgaven, og satte igang å lage cupcakes. Ble veldig fornøyd med resultatet, og de smakte veldig godt.

 

 

Ny uke og her kommer svar på spørsmål fra dere

 

 

Da er vi i gang med en ny uke av mai måned, og lagt bak oss en flott 17.mai. Håper dere alle hadde en flott dag, og at dere spiste så mye is og pølser.

Selv hadde jeg en flott 17.mai som besto i å spille med Bamble Brass. Mitt beste korps her i Bamble. Resten av helgen ble brukt sammen med en bekjent.

Det var veldig hyggelig å logge inn på bloggen i dag, og se at det lå mange spørsmål fra dere mine fantastiske lesere. Tenkte at jeg skulle samle alle her i dette innlegget, men noen av spørsmålene velger jeg å svare på i eget innlegg.

 

Hvordan er livet som alenemor ?

Jeg er mamma til 4 barn som er 19, 16, 12 1/2 år og 11 1/2 år. Situasjonen min ble endret for 7 år siden, da jeg møtte den berømte veggen psykisk. Da måtte jeg ta et vanskelig valg, som innebar at jeg måtte gi fra meg ansvaret for alle barna mine. Per i dag bor de to eldste hos min mor, mens de to yngste bor hos sin far. Men jeg har samvær annenhver helg med de minste ungene. Da koser vi oss sammen, og finner på mange hyggelige aktiviteter .

Hva slags problemer var det du sleit med på videregående, går det bra ?

Jeg har dyskalkuli og sliter litt med angst og depresjon. På skolen var dette et problem for meg, for når det ble litt for mye for meg ble jeg fort frustrert og lei meg. Jeg kunne begynne å skjelve, klarte ikke å snakke og bare ville rømme av gårde. Jeg ende med å måtte dele opp skoleårene mine over to år, for å kunne klare å fullføre.

Og for dette ble jeg ofte mobbet, og gikk mye alene i friminuttene. Ble veldig reservert, og mistet troen på meg selv.

Med god hjelp har dette blitt mye bedre, og jeg blir ikke fullt så engstelig lengre.

Har du bil-lappen ?

Ja jeg har førerkort, og det har jeg hatt nå i 20 år. Men jeg har ingen bil for tiden. Bruker buss når jeg skal på jobb, eller ut å reise.

Hva er favoritt maten din, og hvorfor ?

Spiser stort sett det meste av mat, men hvis jeg må velge så blir det ovnsbakt laks. Dette fordi at det er sunt å spise, og så er det livretten min.

Hva husker du best fra barndommen ?

Det jeg husker sterkest fra barndommen, er nok da jeg som 5 åring var vitne til at min bestevenn døde rett foran øynene mine. Ellers husker jeg mange flotte turer på hytta, og den tiden jeg spilte i skolekorps.

Er du allergisk mot noe ?

Jeg har ingen påviste allergier mot noe, men som astmatiker reagerer jeg på ulike pollen typer når det er spredning av dette.

Hvem er favoritt kommunen din ?

Min favoritt kommune er uten tvil Bamble kommune. Jeg har bodd noen år i Kragerø, og nå sist i Porsgrunn. Men verken Kragerø eller Porsgrunn kan måle seg med Bamble. Her har vi flott natur med sjøen som nærmeste nabo, solen skinner stort sett hele tiden her, yrende liv her på sommeren med masse musikk og bare må oppleves.

Hva ser du etter i drømmemannen ?

Drømmemannen må være ferdig med tidligere forhold, glad i barn, romantisk, glad i å lage mat, like hyggelige kvelder hjemme med god mat og drikke, like å reise, gå turer, gjerne like fotball, være støttende,

Er du singel nå ?

Det ønsker jeg å holde litt for meg selv.

Hva liker du best med mat ?

Jeg elsker å lage ulik type mat, men er også veldig gla i spise den. Ovnsbakt laks og biff slår veldig godt an hos meg hvis du ber meg på middag.

Trener du ? Har du noen tips ?

Jeg har danset salsa aktivt i mange år, men trappet det litt ned nå. Det fine med dans er at det er bra trim for hele kroppen, og har man en tung dag gir dans deg energi. Samt at det er veldig sosialt.

Når var du sist på ferie ?

Sist jeg var på ferie var i januar/februar 2018. Da var jeg en uke i Sharm el- Sheikh med min daværende samboer og hans familie. Var også en tur på Valle med båten i fjor sommer.

Hva er det fineste stedet du vet om ?

Det fineste stedet jeg vet om, må være steinvika her i Bamble. Der reiser jeg ut når dagen min er veldig tung, og hvor jeg kan sitte å se på havet. Et sted hvor jeg kan la tårene renne eller få utløp for litt sinne og frustrasjon. Det ligger jo i navnet at det er en plass bestående av stein, men samtidig så er det en del av kystveien her i Bamble.

Hva slags musikk hører du på ?

Jeg hører på mye ulik musikk, men det som ligger mitt hjertet nærmest må nok bli latinmusikk. Da jeg har danset salsa i mange år.

Hva er det fineste stykket du har spilt med korpset ?

Det fineste stykket jeg har spilt med Bamble Brass må nok bli Reunion og Finale fra Gettysburg. Dette er et mektig stykket som får frem masse følelser man sitter inne med. For meg så betyr dette stykket litt ekstra, da jeg satt og hørte på det da min tante nylig døde fra oss.

 

 

Svar på Q&A

God morgen alle sammen, og gratulerer med dagen. Denne dagen startet kl 07:00 med salutt, og jeg lader opp til konsert med korpset mitt senere i dag. Er så koselig å få med seg sending på tv, og skal ut for å se barna mine gå i tog.

Benytter også anledningen til å svare på spørsmålene dere har sendt meg, og dette vil nok bli et fast innslag her på bloggen min. Så send gjerne flere spørsmål til meg.

 

Hva var snittet ditt på videregående ?

Jeg vil ikke svare på dette spørsmålet, for det blir for personlig for meg. Men jeg kan si så mye at det ligger i midtsjiktet på skalaen, og det er jeg fornøyd med til tross for at jeg har endel utfordringer jeg sliter med.

Hva er det beste med å gå i korps ?

Det beste med å gå i korps, er at det er veldig sosialt, får utvikle meg som musiker, får være med på mye spennende som ulike konserter/konkurranser og selvfølgelig få spille på 17.mai. Hva er vel 17.mai uten korps ?

Hvorfor begynte du å blogge ?

Jeg ville dele bilder av alle mine kreative prosjekter, og være til inspirasjon for alle der ute. Jeg er veldig kreativ av meg, og må alltid ha et prosjekt å holde på med. Strikketøyet er alltid med i veska mi.

Har du prøvd tinder ?

Nei, jeg har ikke prøvd tinder. Liker helst å møte den rette live, og har et inntrykk av at det er mye rare folk på slike sjekkesteder.

 

 

 

 

Festkonsert

God morgen alle sammen

Først må jeg si tusen takk for meldinger jeg har fått av dere. Det er så hyggelig å høre at dere liker det jeg legger ut her på bloggen min.

15.juni braker det løs med en fantastisk konsert med flotte artister og Bamble Brass. Selve konserten skal foregå ute på Krogshavn i Langesund, Bamble. Her blir det tryllet frem et variert program av flott musikk, fra opera til musical.

Anbefaler alle å få med seg denne flotte konserten, og billetter ligger nå ute på Ticketmaster. Det vil bli mulighet til å få kjøpt både mat og drikke der.

LØP OG KJØP.