Sommerferien 2019 vs 2018

 

Ja nå er nok en sommerferie over for denne gang, og jeg tenkte å gi dere et tilbakeblikk på dette.

Sommeren 2019 har vært den beste for meg, tross jobb og litt sykemelding. I år har jeg kost meg masse sammen med ungene mine, og med resten av familien min. Noen turer på stranda har det blitt, litt grilling hos min mor, men også mye is spising på brygga i Langesund.

Jeg er så heldig å ha en jobb hvor jeg starter tidlig, og har resten av dagen fri. Det har også blitt tid til å få ryddet, og kastet masse her i leiligheten min. Samt fått oppgradert litt nye ting her. Og jeg har klart å nyte singellivet fullt ut i år, og faktisk ikke savnet å ha en mann i livet mitt.

I motsetning sommerferien i fjor, hvor alt sto på hodet med jobb, avslutning av samboerforhold og flytting til ny leilighet. I fjor var alt bare et enormt stort kaos, som jeg klarte å komme meg trygt igjennom.

Ble noen turer på stranda i fjor, mellom all utpakking av pappesker og plassering av alt en hadde.

 

Nå ser jeg frem til 1 mnd til med jobb, før jeg skal ut på eventyr med min far. Det blir spennende å se hva høsten bringer med seg,  og håper på mye oppdrag innen jobb.

 

Novelle: Frihet

Julie er lykkelig nå etter bruddet med Even. Nå har endelig Julie fått lov til å blomstre, og endelig funnet seg selv igjen. Kreativiteten hennes har blomstret også. Julie var blitt en veldig sterk kvinne, og trygg kvinne nå.

Etter å ha sett Even i båten sin i dag med ny dame, jublet Julie for seg selv. Endelig var hun fri. Fri fra Even, og hans ekle væremåte. Fri fra jerngrepet han hadde holdt henne i over lang tid.

Nå var det en annen kvinne som måtte slite med han, og dette frydet hun seg over.

Hun vet ikke alt det Julie vet, og det frydet Julie seg over nå.

Nå var julie fri til å gjøre som hun ville, møte hvem hun vil, og bare leve livet som singel. Julie vet at der ute en plass var han/henne, som en dag ville gjøre henne lykkelig.

Nå skulle Julie bare nyte at hun var SINGEL.

Even kan bare dra dit pepperen gror, tenkte Julie for seg selv.

Single and free at last.

Novelle: Julie og Even- en kjærlighetstragedie

Det er en flott sommerdag i Mai, da Julie får lyst til å overraske Even med konsertbilletter.

Hun forter seg inn til byen for å sikre seg billetter, mens Even er på kveldsvakt den kvelden. Julie legger billettene i en konvolutt, sammen med et håndskrevet kort hun har kjøpt.

Mens hun holder på med kortet, får Julie lyst til å overraske Even mens han er på jobb. Hun vet han snart skal komme til byen, så hun forter seg ut for å møte han.

Mens Julie står og venter, kjenner hun hjertet slå og hun bobler over av glede da hun ser han nærme seg.

Men brått forsvinner denne gleden i Julie. Hun sperrer opp øynene da hun ser at Even ikke er alene. Med han er en ung kvinne Julie aldri har sett før.

Julie får sjokk, og blir bare stående igjen da Even forsvinner. Hva skjedde nå, tenker Julie for seg selv. Hvem var den unge kvinnen ?

Med ett kjenner Julie et voldsomt raseri vokse inni henne, og nå vil hun bare hjem. Der vil hun vente på Even, og konfrontere han med det hun nettopp så.

Knust og oppløst i tårer, går Julie rett i seng. Der blir hun liggende helt til Even kommer hjem.

Vel inne på kjøkkenet blir det en voldsom krangel mellom Even og Julie. Hvor Julie til slutt rolig går inn på rommet, ringer en drosje og samtidig pakker en bag med tøy.

Julie bestemmer seg for at nå er det slutt med Even, og hun går stille og rolig ut i drosjen som er kommet. I vinduet kan hun se Even stå å se etter henne, men han kom aldri ut for å stoppe henne.

I drosjen knekker Julie sammen i gråt. Hun gråter og gråter, mens de kjører avgårde bort fra Even.

Var det slik det skulle ende, tenker hun i sitt stille sinn. Hun som hele tiden hadde elsket Even, følte seg såret og sviktet av han nå.

Julie hadde nå sett en annen side av Even, som hun aldri hadde sett før. Hvem var Even ?

Fredagskos

Endelig er det blitt helg igjen, og hva er vel bedre enn å lage en god pizza til familien.

Her hos meg er det fast annenhver fredag, å lage mors tacopizza. Denne har blitt en stor hit her, og jeg har fått mye skryt for den. Denne har jeg laget flere ganger, og tenkte at nå var det på tide å dele den med dere.

 

MOR’S TACOPIZZA

du trenger følgende:

1 ferdig pizzabunn

300g ferdig revet ost

400g karbonadedeig

1 pose taco miks

1 pose pizza miks (valgfri smak)

3dl vann til sausen

Slik gjør du:

Brun først karbonadedeigen i stekepanne. Jeg har valgt å bruke karbonadedeig, da denne ikke er så feit. Så blander du inn posene med taco miks og pizzamiks, med 3 dl vann. Dette lar du stå å koke i 1-2 minutter mens du rører hele tiden.

Så heller du alt over på pizzabunnen, og fordelerer dette gjevnt utover bunnen. Til slutt strør du over 300g revet ost.

Steketid: 12-15 minutter.

 

Nå kan du ta pizzaen ut av ovnen, og dele den opp i biter.

Håper dere likte oppskriften, og gi meg gjerne tilbakemelding på hva dere syns om pizzaen.

Ønsker alle en flott helg, og god sommer ennå.