Skal vi danse 2019

 

Siste dag i august, og årets sesong av Skal vi danse har i kveld hatt premiere på tv2. Det blir spennende å følge  deltakerne denne sesongen. Har i kveld sett at mange har potensialet til å nå langt, mens andre har en lengre vei å gå.

Har fått noen favoritter i kveld, og håper de når langt i årets sesong.

Syns det er synd at det ikke er blitt laget en sesong for oss vanlige folk. Sender ballen over til tv2 her, for det er nok mange rundt om i landet her som kunne tenkt seg og hvert med.

 

Selv så har jeg danset salsa i noen år, og da er det ekstra artig å kunne se på i år. Men samtidig kjenner jeg at det klør litt ekstra i dansebeina mine. Skulle gjerne vært med i Skal vi danse selv, og slenger med en video her for å høre om jeg har dansepotensiale.

Dere får dømme selv.

https://youtu.be/wiea2mJb47g

Ny sesong med Bamble Brass

Reklame

Etter en flott avslutning på forrige sesong, startet jeg endelig opp med en ny sesong med Bamble Brass. Vi avsluttet forrige sesong med en flott fyrverkerikonsert i Krogshavn.

Denne konserten ble en suksess, som vi kommer til å gjenta neste sommer også.

Jeg har nå spilt althorn i korpset i 1 år, og har ikke angret på at jeg begynte igjen.

Denne sesongen kommer til å bli veldig spennende for meg. Det blir noen konserter fremover, og mye mer spennende som vil skje. Så fort jeg vet om mer, så vil jeg legge det ut her på bloggen min.

Vi har i kveld begynt å øve inn programmet for første konsert vi skal spille.

6.oktober braker det nemlig løs med høstens første konsert i den nye Porsgrunn kirke.

 

I Porsgrunn kommune er det bygget en ny kirke, etter at den gamle brant ned. Som første korps i Grenland, har vi i Bamble Brass fått æren av å spille første konsert i den nye kirken. Med oss på konserten har vi koret Con  Vocale, og dette kommer til å bli en bra konsert. Dette må dere ikke gå glipp av. Billetter til konserten vil bli lagt ut på Ticketmaster etterhvert, og du kan få kjøpt de hos meg eller i kirken.

 

22.desember spiller vi julekonsert i Bamble Kirke. Her får vi med oss Operaguttene. Denne konserten vil jeg lage et eget innlegg om senere her på bloggen.

 

Et spennende prosjekt

God kveld alle sammen.

Da er vi igang med en ny uke, med nye muligheter.

Helgen min har vært veldig bra. Hatt besøk av alle 4 barna mine, og feiret sønnen min som fylte 13 år i går. Dette vil jeg skrive om i eget innlegg.

Men nå er jeg igang med et spennende prosjekt, som jeg tenkt på en stund. Mer vil jeg ikke si om det ennå.

Ønsker dere alle en flott dag

Pikene på broen

Annonnse.

For to uker siden satt jeg her i stua mi, og savnet å kunne sitte med et maleprosjekt. For 1 år siden var jeg så heldig å få lov til å jobbe med glassmaling, og dette koset jeg meg veldig med. Som dere har sett her på bloggen, så har jeg malt et glassfat i konfirmasjonsgave til min datter.

Så jeg satte igang med å Google etter maleri på nettet, og kom over en flott side som heter https://www.maletternummer.no/klassikere/.

Her var det mange flotte bilder, så valget falt på Pikene på broen av Edvard Munch.

Under ser dere bilder av hele maleprosessen, og i dag ble det endelig ferdig. Kommer til å male flere bilder etterhvert.