Mitt London eventyr- del 2

Mitt London eventyr fortsetter. Etter en flott fredag, våknet jeg opp til lørdagen.

Og nok en flott opplevelse skulle jeg få. I dag sto et besøk hos Madame Tussaud’s vokskabinett på programmet. Her var det veldig mye fint å se på, og så var jeg så heldig å endelig få «treffe» prinsesse Diana. Hun har vært et flott forbildet, og en person jeg har beundret.

Det var veldig trist å høre at hun gikk bort så tidlig

 

 

Mitt London eventyr-del 1

Endelig var jeg hjemme igjen, etter en fantastisk weekend i London. Denne turen har jeg sett frem til, helt siden jeg i april fikk den i bursdagsgave av min far.

Hele turen startet for meg på onsdag, da jeg satte meg på toget til Asker. Første stopp var hos min far, hvor jeg skulle overnatte. Torsdags morgen satte vi kursen mot Oslo lufthavn Gardermoen, hvor vi skulle fly til London.

Flyturen gikk veldig bra, og hotellet jeg skulle bo på lå i kensington. Det var et veldig flott, men gammelt bygg som huset vårt hotell.

Torsdagen gikk med til å rusle tur i Hyde park og kensington park.

Høydepunktet kom fredag kveld, da det var middag og Mamma Mia show på novello teater. ( dette vil jeg skrive om i et eget innlegg)

Men først på dagen fredag, tok vi oss en rundtur med buss i London. Dette kan jeg anbefale alle å gjøre, for du får sett så mye av London på en slik tur. Anbefaler dere å reise med den røde bussturen, for da får dere se mest av London.

På vei hjem fra bussturen, gikk vi gjennom Hyde park og kensington park. Fikk sett litt av kensington Palace på turen, og selvfølgelig ble det en tur opp på Buckingham Palace. Legger ved litt bilder fra første del av turen, og skal fortelle dere mer senere i del to.

 

 

La oss snakke om: Mobbing

 

For en stund siden fikk jeg et spørsmål, om jeg kunne komme med noen råd angående mobbing. Jeg har tenkt lenge på dette, og gått flere runder med meg selv på hvordan jeg skulle skrive dette.

Det beste rådet jeg kan komme med, er å snakke med noen du stoler på. Som en god venn/venninne, foreldre, læreren din på skolen eller din overordnede på jobben.

Trenger du støtte når du skal snakke om dette, så ta med deg vennen/venninnen din til samtalen. Dette vil da føles mye tryggere.

For mobbing er ingen god ting å oppleve i livet, for dette kan på sikt ødelegge livet til den som blir utsatt for det.

Grunnen til at jeg skriver det siste, er for jeg har erfaring med det. Fra 1.klasse til 9.klasse ble jeg utsatt for mobbing, og dette har gitt meg mange utfordringer i livet mitt.

Pr i dag sliter jeg med å få meg flere venner( har 2 gode venner), angst, depresjon, konsentrasjonsvansker, takler stress dårlig.

Men over til det innlegget handler om, altså mobbing.

Hvem er mobberen,  og hvordan skal man stoppe mobbing ?

 

Det vi vet er, at mange mobbere har store problemer selv. Enten det er dårlig selvtillit, familieproblemer eller andre problemer, så er det noe som plager dem. For mobberen så blir mobbingen en forsvarsmekanisme, for ved å mobbe andre så løfter de seg selv opp mens de trykker og sårer andre.

Skal man få stoppet mobbing, så er det flere ting å ta tak i.

1.Mobberen og mobbeofferet trenger begge hjelp. Mobberen trenger hjelp til å få bearbeide sine problemer, mens mobbeofferet må hjelp til å komme seg videre etter mobbingen.

2. Noen ganger kan bytting av skole, være bra for den som blir mobbet.

3. Tidlig tiltak allerede i barnehagen bør gjennomføres, for mobbing skjer allerede der.

4. Men det viktigste er at vi som foreldre, blir flinkere til å involvere oss i hva barna våre gjør. Lærer dem forskjellen på rett og galt, folkeskikk og hvordan man skal oppføre seg mot andre.

Pakketips til din koffert

Annonse

 

Mange kjenner vel til frustrasjonen, det er å skulle pakke en koffert før du skal ut å reise. Klær blir stappet ned, og det  blir ikke noe orden i kofferten.

Og når du skal hjem fra reisen, sliter du med å få plass til alt du har handlet.

Da har jeg løsningen for deg. På Clas Olsson kom jeg over denne lure pakken. Den inneholder oppbevaringsposer som du kan bruke i kofferten. Og med denne får du enda bedre oversikt, over det du har pakket. Samt at du får bedre plass til alt du har handlet på turen.

Denne har berget meg for mye unødvendig frustrasjon, og den har gitt meg en bedre oversikt over alt jeg har med meg. Jeg har forelsket meg i disse posene, og de kommer til å følge meg på mine turer fremover.

Under skal jeg vise dere hvordan min koffert ser ut, etter at jeg tok i bruk disse posene.

 

Dette er mitt innhold i kofferten. En pose til sko, undertøy, bukser, topper og jakker. Den store posen skal brukes til skittentøy.

Når alle posene er lagt på plass i kofferten, så har jeg fremdeles mye plass til alle skatter som skal hjem fra reisen. Og kofferten ser veldig ryddig ut nå.

Håper tipset var nyttig for dere, og gi meg gjerne tilbakemelding.

Ønsker dere alle en flott tur, med ryddig koffert fremover.

Babylue

Så var det blitt helg igjen.

I kveld har jeg prøvd meg på å strikke en babylue. Denne ble til underveis, og jeg syns den ble veldig flott på reborndukken min.

I anledningen bildet, så har reborndukken min fått på seg ny utedress. Med antrekket så den ut som en ekte baby, og jeg vet at mange vil reagere på dette.