Litt tidlig å pynte juletreet ?

Når pleier dere å pynte juletreet ?

I morgen er det 1.desember, og første søndag i advent. Dette syns jeg er en flott men følsom tid. Det er da alle minner pleier å dukke opp, og man har  tid til å ta frem julepynten.

I dag ble mitt juletre tatt frem, og pyntet. Elsker den nye julepynten min som går i pastell rosa, hvitt og sølv.

Jeg bestemte meg tidlig for å pynte treet nå, siden jeg har mye å gjøre frem til julekonserten 22.desember. Resten av leiligheten blir pyntet neste helg, da jeg skal ha besøk av guttene mine.

Nå skal jeg ut for å gå en liten kveldstur, før det blir julefilm på TV og lørdagsgodt.

ønsker alle en flott helg videre.

Sparekalender

 

Ja nå er det bare1 uke igjen til 1.desember, og alle skal ha seg adventskalender.

Men hvorfor bruke penger på slike dyre kalendere, som man har bare glede av i en kort periode. Hva med heller lage seg en sparekalender, hvor man sparer er lite beløp hver dag frem til jul.

Dette forslaget kom jeg over etter å ha lest en artikkel hos DnB. Du kan lese om den her https://www.dnbnyheter.no/nyheter/de-er-klare-for-a-bruke-julekalenderen-som-vil-gjore-dem-rikere/ Continue reading “Sparekalender”

Damenes sparekveld

 

 

God kveld der ute i bloggverden.

Tenkte jeg skulle fortelle litt om hva jeg gjorde torsdag kveld. Jeg var nemlig med på et veldig flott seminar i regi av DNB på Thon Hoyers hotell i skien. Seminaret var bare beregnet på damer, og skulle handle om sparing.

Vi ble presentert for ulike metoder å kunne spare penger på, og dette var veldig spennende å høre på.

Det var også spennende å høre om hvordan aksjekursen, blir påvirket av dagens situasjon i verden.

Kveldens gjest var Lise Kristoffersen. Hun står bak bloggen pengesnakk, og podcasten penesnakk.

Legger ved link til bloggen hennes.

https://www.pengesnakk.no/

Der deler hun mange flotte tips og råd om hvordan du kan spare.

Kvelden ble avsluttet med en flott  intimkonsert med Enok Amrani. Han er fra Porsgrunn, og har en helt fantastisk stemme.

 

 

Dåpsbroderi

Reklame

 

God kveld alle sammen.

Mellom fotball på tv og broderi fikk jeg så lyst til å dele dette flotte broderiet med dere. Enten du er mor, bestemor eller oldemor, så må det vel være hyggelig å kunne gi bort et brodert bildet.

Det kan passe fint til dåpsgave, eller som for eksempel til barselgave.

Jeg er mange år på etterskudd med mine broderier, men sannheten er at da eldste barnet ble født kunne jeg ikke brodere. Dette lærte jeg for 12 år siden, da jeg i en vinterferie satt hjemme alene med baby og kjedet meg.

Bildet jeg broderer kan dere få bestilt via linken under her.

https://www.margaretha.no/produkt/gidn/373068-Fødsels%20%26%20dåbsbilder

Bamble Brass feirer jul med operagutta

Snart nærmer det seg den tiden på året,hvor vi stresser med å få alt ferdig til jul. Vi løper halsene til butikken for å kjøpe jule mat og gaver. Vi stresser og styrer så pulsen blir høy, men hvorfor ikke ta seg litt tid til å nyte god musikk i rolige omgivelser. La julefreden senke seg, og la pulsen synke.

22.desember skjer det store ting i Bamble kirke. Bamble Brass fra Bamble i Telemark skal spille julekonsert, og på konserten stiller operagutta.

Dette kommer til å bli en fantastisk og stemningsfull start på julen, som du ikke må gå glipp av.

 

På vegne av Bamble Brass og operagutta ønsker vi deg hjertelig velkommen, og håper du klarer å senke skuldrene litt denne kvelden.

Billetter får dere kjøpt på Ticketmaster.

 

VELKOMMEN.

 

 

Til en heldig venn

Så har det blitt kvelden her i huset. Dagen min har vært veldig bra, og ble enda bedre da jeg fikk overlevert dette flotte settet her.

Er artig å kunne trylle frem slike ting, som blir så godt mottatt. Det gir motivasjon til å fortsette å strikke mer fremover.

Juhu 2 år alt

For to år siden satt jeg i en leilighet i Porsgrunn, og boblet over av masse ideer og kreativitet. Jeg gikk noen runder med meg selv, før jeg bestemte meg for å starte en blogg.

Ideen med bloggen, var å kunne dele med dere hva jeg hadde tryllet frem av kreative ting. Litt dårlig har jeg vært til å oppdatere bloggen, men jeg prøver å blogge når jeg har noe på hjertet eller å vise frem.

Så i kveld skal jeg feire bloggen med brus og popcorn.

Veien videre har jeg ikke planlagt, men tar den som den kommer.

Gi meg gjerne tilbakemeldinger på hva dere ønsker jeg skal skrive om.

Ønsker dere alle en flott helg.

 

 

Englebarn

Hva legger dere i ordet Englebarn ?

Definisjonen på et

Englebarn

 

Når et barn blir oppdratt til å møte visse kriterier som samfunnet ser på som godt. Blir oppdratt til å ikke gjøre ting som er sett på som negative/tabuer, slikt som å røyke, drikke (under den lovlige alderen) eller bryte med sosiale normer og regler.

 

For meg har ordet englebarn en annen dypere betydning. Det er de barna som døde så alt for tidlig. Ved abort, krybbedød eller andre hendelser.

Som ikke fikk oppleve kjærligheten fra familien, og muligheten til å vokse opp.

Jeg bærer på en slik hemmelighet, som veldig få vet om. Jeg er mamma til 4 flotte barn, men det har ikke vært en selvfølgelighet at jeg skulle få disse.

For på veien kom det også 3 barn, som ikke fikk denne muligheten. Disse barna tenker jeg mye på, og har lurt på hvordan de ville sett ut hvis de fikk leve opp.

For meg så har sorgen etter disse barna vært tung, og noe jeg aldri har klart å snakke om. Alle tre mistet jeg ved abort i uke 12, og de var alle ferdig utviklet. De skulle bare vokse og bli større i magen min.

De skulle sparke, stupe kråke, hikke og romstere rundt i magen min. Men slik ble det ikke, for det lille hjertet stoppet så alt for tidlig.

Broderiet symboliserer disse tre barna, som nå våker over sine søsken, far og mor. De har det nok veldig godt der de er nå, og blir godt passet på av slekten som gikk foran de.

 

— det er godt, men trist å dele dette på bloggen-

 

—englemamma Lena