Jeg må bare få lov til å skryte av det flotte helsevesenet vi har her i Norge. Vi er kjempe heldige som har så dyktige mennesker, som står på dag og natt for å hjelpe oss.

Alt fra de flinke ambulansearbeiderne våre, som skaper en ro og trygghet under transporten til sykehuset. Til ansatte i akuttmottaket og avdelingene som tar så godt vare på en stakkar som er livredd.

Dette fikk jeg nemlig erfare selv forrige torsdag, da jeg helt akutt opplevde å bli helt nummen i ansiktet mitt. Jeg ble rett og slett livredd av dette. Har aldri opplevd dette før, og begynte selvfølge å tenke det verste.

Ambulanse ble tilkalt, og dette var mitt første møte med de som pasient. Jeg ble tatt godt vare på av ambulansearbeiderne hele veien til sykehuset, og redselen ble mindre på vei opp.

Vel inne på akuttmottaket ble det litt venting, men der ble jeg også tatt godt vare på. Og da jeg omsider endte på Nevrologisk avdeling, følte jeg den samme tryggheten der også.

En natt på observasjon ble det på meg, og det viste seg at jeg hadde MIGRENE MED AURA.

Jeg er teoretisk utdannet helsefagarbeider, men kan ikke huske at jeg var innom dette i pensumet mitt. Så det har jeg brukt mye av helgen til å lære mer om.

Det gikk heldigvis bra denne gang, og håper det blir lenge til jeg må i en ambulanse igjen.

Jeg vil med dette rette en stor takk til personellet på 113 som tok imot min samtale,ambulansearbeiderne fra Porsgrunns ambulansen for god hjelp, lege og sykepleier på akuttmottaket på sykehuset i Skien og ikke minst vil jeg takke lege og sykepleier på Nevrologisk avdeling.

Dere gjorde alle en flott jobb i min situasjon, og var så trygge da jeg var liv redd.