Tenkte jeg skulle komme med et tips til frokosten. Du er kanskje litt lei av å skjære brødskiver, eller ikke klarer å bestemme deg for pålegg ? Eller bare har lyst på litt forandring.

Da er chia-grøt et godt alternativ, og den er enkel å lage. Det tar 5 minutter å blande den sammen, og den er ferdig på 6-8 timer.

Du trenger :

3 ss Chia frø

2 dl kokosmelk

1 ss bringebær

Bringebær eller det du måtte like

 

Slik gjør du det :

Bland alt sammen i en skål, og legg litt gladpack som lokk. Settes i kjøleskapet natten over. Eller la det stå i 6-8 timer.

 

God morgen alle sammen.

I dag våknet jeg opp 1 år eldre, og føler meg like ung som en 20-åring. Har ikke forandret meg mye på disse årene, utenom ansiktet mitt. Føler meg vakker som ei nysprungen rød rose. Tenk det er 42 år siden jeg så verdens lys, første gang på Sarpsborg sykehus i Østfold.

I løpe av disse årene har jeg vært gift 2 ganger, fått 4 flotte barn, bodd både i Kragerø og Porsgrunn, tatt opp korpsintetessen igjen og bor nå i den flotte kommune Bamble.

Er veldig glad for å være tilbake igjen her, for jeg stortrives veldig i Bamble. 14000 innbyggere bor her, flott Skjærgård har vi og mange flotte naturområder å bevege seg rundt i.

 

 

Da har jeg kastet meg på trenden å strikke lommevenner til ambulansetjenesten. Dette er et prosjekt jeg har fulgt med på i 4 år, men aldri fått tid til å strikke noen selv.

Men hva er egentlig en lommevenn tenker du vel nå ?

La meg forklare : En Lommevenn er en bamse som skal deles ut til barn som blir behandlet i ambulansetjenesten.

Den skal være til hjelp for å skape tillit mellom behandler og pasient, og for å lede oppmerksomheten bort fra det som er ubehagelig.

Dette prosjektet ble startet av ei som heter Tonje Lysaker. Dette synes jeg er et veldig flott tiltak, som jeg håper så mange som mulig vil være med på å støtte.

For ambulansearbeiderne våre gjør en helt fantastisk jobb, og i disse korona-tider fortjener de masse ros. Er så heldig å kjenne noen av de, og jeg er veldig stolt av de.

På Facebook ligger Lommevenn gruppen, så det er bare å søke opp den hvis du ønsker å delta.