Nok en gang leverer Jørn Lier Horst en kjempebra bok. Og ekstra spennende er det når den siste cold case- boken, handler om en sak her i Bamble som skjedde i 1999.

Mens jeg satt og leste boken, har jeg prøvd å grave i hukommelsen min for å finne svar på om jeg kunne huske dette. Men det gjør jeg faktisk ikke, og som bambling så blir jeg litt flau.

Denne boken kan jeg anbefale. Det er spenning fra begynnelse til slutt i den boken.

I dag er det 3 år siden jeg opprettet denne bloggen. Jeg har før denne hatt en blogg, men den ble avsluttet etter kort tid.

Bloggen betyr mye for meg, og gir meg mulighet til å gi dere en mulighet til å bli kjent med meg. Som dere vet har jeg barn, men de har jeg valgt å holde borte fra bloggen.

Jeg blir litt provosert når jeg ser andre bloggere, bruker barna sine som ‘’ reklameplakat’’ for bloggen sin. Tenk dere godt om dere som gjør dette, for dere tar fra barna retten sin til å få ha et privatliv.

Barna få få lov til å få bestemme selv om de vil være med, og dette må dere respektere.

Ellers ønsker jeg alle menn en riktig god farsdag.

Nå føler jeg at det er på tide å være litt streng med dere.

Hver dag øker smitten av covid-19 som ild i tørt gress, og fler og flere dør av dette. Dette gjør meg skremt, når jeg ser denne dramatiske utviklingen i Norge. Heldigvis bor jeg i en kommune som foreløpig har lav smitte, men vi er klar over at dette fort kan snu jeg også.

Nå er det veldig viktig at vi alle sammen følger rådene og anbefalingene som er blitt gitt. Klarer vi å slå ned smitten nå, så kan vi for håpentligvis få feire julen sammen med de som er viktig for oss. Og få lov til å gå på konserter.

Men for å få dette til, må vi fortsette å vaske hender, holde avstand, være hjemme hvis vi er syke og se litt mindre til hverandre i en periode nå. Og det er ikke rett tid å ha en fest nå, hvor mange er fysisk samlet på et sted. Alkohol og covid-19 er en dårlig kombinasjon nå.

Det er viktig at vi beskytter de som er i risikogruppen, for disse blir veldig syke om de blir smittet.

Lytt til de flinke folkene våre som hver dag står på i helsevesenet vårt. De ser  hver dag hvor farlig dette er, og de gjør en fantastisk jobb.

Det vil bli bedre igjen, når vi klarer å komme oss gjennom denne pandemien.