For en stund siden skrev jeg et innlegg om at min drøm hadde gått i oppfyllelse, og nå kan jeg endelig fortelle hva dette handler om. Legger ved link til innlegget jeg skrev.

https://kreativebeate.blogg.no/drommen-som-blir-virkelighet.html

5.oktober skal jeg debutere som solist på en huskonsert som korpset mitt skal ha. Stykket jeg skal spille heter On My Own, og er hentet fra musicalen Les Misserable.

Dette stykket er noe jeg har drømt om å få spille, og under lockdown i koronatiden spilte jeg mye på dette stykket for meg selv.

Så dette gleder jeg meg veldig til å gjøre, tross mine utfordringer med sterk angst. Men jeg har lært at det er lurt å utfordre seg på ting man ikke tør å gjøre.

For de som ønsker å høre meg live, så kommer jeg tilbake med både sted og klokkeslett når dette er blitt bestemt.

Så var nok en sommerferie over, og ny sesong med Bamble Brass blåses snart i gang. Denne høsten kommer til å bli ekstra spennende for meg, da jeg har fått min store drøm oppfylt.

En drøm som har vært der helt siden jeg startet i korps som 8-9 åring. Og som jeg aldri trodde kom til å bli virkelig en dag.

Nå regner jeg med at du begynner å bli nysgjerrig på hva dette kan være, men foreløpig vil jeg ikke si mer hva dette handler om. Men jeg skal dele mer om dette senere når  jeg kan dele mer.